Kuka olen?

Sillai kai!? -blogia kirjoittelee Emmi, kohta 35-vuotias niin rakkaan miehen vaimo, kouluikäisten lasten äiti, sairaanhoitaja, vanhustyön asiantuntija ja poliittinen vaikuttaja Harjavallasta.

Urani olen tehnyt pääsääntöisesti vanhuspuolella ensin lähihoitajana, sitten sairaanhoitaja ja viimeisimmät vuodet yksikön johtajana. Tällä hetkellä työskentelen projektipäällikkönä mt-puolella.

Politiikka on jossain määrin kiinnostanut aina. Mutta vuosi sitten keväällä ennen kuntavaaleja ajattelin, että voisin paremminkin perehtyä asiaan ja lähdin ehdokkaaksi. Valtuustosta jäin varasijalle. Syksyllä lomien jälkeen jäi sellainen olo, että voisihan tässä jotain vielä politiikan parissa tehdä. Sillä ajatuksella menin KD Harjavallan vuosikokoukseen, että jos vaikka tapahtumiin pääsisi edes kahvia keittelemään. Noh, toisin kävi. Musta tuli KD Harjavallan puheenjohtaja. Ja sen myötä politiikka on vienyt mukanaan. Nyt olen myös KD Naisten Satakunnan piirin varapuheenjohtaja ja kirjoitan KD-lehteen blogitekstejä. Halusin kuitenkin omankin blogin laittaa pystyyn jotta tulisin teille paremmin tutuksi, ja kirjoitettavat teemat eivät olisi niin suppeita.

Instagramista löydät minut kahdellakin nimimerkillä. Villasukkamurmeli -tililtä löytyy kaikkea käsitöihin liittyvää, ja emmi_flyktig_kd on poliittiseen uraani keskittyvää.

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *