Uskalla unelmoida!

Ihan tavallista, turvallista elämää. Ei mitään muutoksia koskaan. Jep, kuulostaa hyvältä. Mutta huomaat vuosien mittaan, että mitään ei oikeasti tapahdu. Arki on samaa päivästä, viikosta ja vuodesta toiseen.

Mistä voisit unelmoida? Mitä asioita elämässä tavoittelet?

Nuorempana haaveilin perheestä, omakotitalosta ja työpaikasta. Kun nämä oli saavutettu, iski tyhjyys – mitäs seuraavaksi kun perinteiset unelmat on saavutettu. Mitä näiden jälkeen kuuluu haaveilla!? Mistä aikuiset ihmiset yleensäkään unelmoivat?

Uskalla unelmoida!

Anna ajatuksen lentää, ja mieti mitä haluaisit tulevaisuudelta.

Mieheni haaveili vuosia sitten olevansa jonain päivänä kansainvälinen evankelista. Unelma tuntui mahdottomalta, mutta pikkuhiljaa sitä kohti mentiin ensin pienten avustustehtävien kautta ulkomaille. Sitten isompien ja isompien juttujen myötä hän loppujen lopuksi löysi itsensä viime syksynä Pakistanista. Hän oli pääpuhujana tapahtumassa, jossa oli paikalla 25 000 ihmistä.

Matkalla kohti unelmia, muista keskittyä vain yhteen asiaan. Unohda ”Suunnitelma B” ja sen sijaan laita kaikki paukut samaan asiaan. Jos unelmoit näyttelijän ammatista, keskity teatteriin äläkä mieti mitään varavaihtoehtoa jos et pääsekään opiskelemaan. Suunnitelma B:tä ehtii miettiä sitten jos seinä nousee ihan totaalisen pystyyn. Älä opiskele myyjäksi jos haluaisit työskennellä lääkärinä.

Itse haaveilen poliittisesta urasta. Haluan päästä vaikuttamaan päätöksentekoon ja olla mukana luomassa parempaa yhteiskuntaa. Keskityn tekemään asioita, jotka vievät tätä unelmaani eteenpäin. Pienin askelin. Ja toivottavasti jonain aamuna herään kansanedustajana.

Mieheni tosin neuvoi asettamaan tavoitteet vielä vähän korkeammalle kuin mitä ensin ajattelee. Ehkä minusta siis tulee puolueen puheenjohtaja tai jopa pääministeri.

”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *